
Piščančji ragu z grahom
Čas priprave: 35 min
Za: 3 osebe
Za: 3 osebe
Sestavine
- 300 g piščančjih prsi
- 1 Knorr kokošja kocka
- 200 g gob
- 200 g zamrznjenega ali svežega graha
- 1 dl smetane za kuhanje
- 1 vrečka Knorr Fix mešanice za gobovo omako z mesnimi rezanci v pečici
- 2-3 žlice olja
- 60 g čebule
- 8-10 listov sveže bazilike
Priprava
Na vročem olju prepražimo sesekljano čebulo. Piščančje prsi narežemo na kocke. Gobe očistimo in narežemo na primerne manjše kose. Meso in gobe dodamo k čebuli ter začinimo s Knorr kokošjo kocko in pražimo 2-3 minuti. Dodamo grah.Knorr Fix mešanico zmešamo z 2 dl vode in smetano. Dodamo k raguju in kuhamo 10 minut.
Dodamo sveže narezano baziliko in poper po okusu.
Namig
Priporočamo, da ragu ponudite skupaj z rižem.