Špargljeva juha z jajcem

Priprava: 10 minut
Čas kuhanja: 5 minut

Za 4 osebe

Sestavine

  • 4 jajca (velikost M)
  • 100 g zamrznjene špinače, nasekljane
  • 100 g korenčka
  • 1 vrečka Knorr kremne špargljeve juhe
  • 250 g polnozrnate bagete

Priprava

  1. Jajca kuhajte, dokler niso mehka kot vosek, sperite s hladno vodo in olupite. Odtalite špinačo. Olupite korenček in ga naribajte na trakove.
  2. Kremno Špargljevo juho Knorr vmešajte v 500 ml vrele vode. Na majhnem ognju kuhajte 5 minut. Občasno premešajte. Dodajte špinačo in juho dogrejte.
  3. Razdelite v štiri posodice ali kozarce. Na sredino položite 1 jajce in dodajte trakove korenčka.

  4. Popestritev jedi:

    Z dodajanjem špinače boste običajno špargljevo juho obogatili s pomembnimi vitamini.

Kulinarične ideje

CALZONE BOLOGNESE

Krompirjeva zloženka